SUROVA SUDBINA, PJEVAČICA NE IZLAZI IZ KUĆE: Breni na slavu umrla majka Ifeta, a otac…

Published On 23. November 2014. | By admin | Magazin

Lepa Brena ne prestaje da plače zbog smrti svoje majke Ifete Jahić (81), koja je preminula u zemunskoj bolnici prekjučer, baš na dan porodične slave Svetog Aranđela.  Pjevačica je surovom igrom sudbine na svoj rođendan prije četiri godine ostala bez oca Abida, koji je nakon saobraćajne nesreće izgubio bitku sa životom.

Vlasnica „Grand produkcije“ ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila osobu koju je najviše voljela i koja joj je cijeli život bila posvećena.

Boba je tiješi

Njen suprug Slobodan Živojinović i najmlađi sin Viktor stalno su oko nje i trude se da joj ništa ne zafali jer prolazi kroz najteže trenutke u životu.- Pjevačica ne može da zaustavi suze jer joj je mnogo žao. Nikada se nije tako osjećala i bukvalno ne može niko da je prepozna. Nikada je nisu vidjeli u tako lošem stanju, ovo je za nju šok. Bila je mnogo vezana za majku, ali oduvijek se plašila njene smrti. Nakon što joj je otac Abid Jahić preminuo prije četiri godine, ovo je drugi jak udarac za nju – otkriva naš izvor.

Čeka sestru iz Kanade

Brena jedva čeka da joj starija sestra Fiketa dođe iz Kanade i zagrli je, jer njih dvije isto proživljavaju.

– Ona i Boba su išli u ambasadu da se dogovore o prebacivanju tijela, a ukop će biti u Brčkom, po njihovim običajima – ističe Kurirov sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *