voce

Voće koje najviše volite govori kakva ste osoba

Objavljeno 7. August 2017. | Autor: saliha | Magazin

Voće koje volite može da bude pokazatelj ko ste i kakvi ste. Tako su govorili još u drevnom Japanu, a stručnjaci su vremenom samo produbili ovu teoriju. Mnogi misle da ono odražava naš karakter i da je to odgovor zbog čega jedemo i sanjamo baš pojedine voćke. Stručnjaci su potanko objasnili i šta naše omiljeno voće govori o nama

. Lubenica

Ovo je izbor vječitih optimista kojima je čaša uvijek do pola puna. Šta god da se desi u životu, vi ćete pronaći svjetao ugao gledanja na stvari i prebroditi svaku krizu. Vrlo ste vrijedni i posvećeni, ništa vam nije teško, a ujedno ste i senzualni i čulni, što vas čini privlačnim suprotnom polu. Za partnera ste spremni sve da uradite i često mu priređujete lijepa iznenađenja, kao dokaz ljubavi.

 Jagoda

Ovo je omiljeno voće zabavnih, veselih, prijatnih osoba, koji umiju da uživaju u životu, sofisticirani su i prepoznaju lijepo. Poznati su po istančanom ukusu i stilu, raduju se malim stvarima i vrlo su kreativni. Osjetljivi su na nepravdu i teško se mire sa povredama i uvredama bližnjih. Skloni su čak i da se svete u tim situacijama, ali su zato, dok ste dobri prema njima, melem za ranu. Zato se trudite da ih ne izigrate.

Jabuka

Ona se slaže uz vrijedne osobe, pomalo konzervativne, u suštini klasične. Dobra strana ljubitelja jabuka je što su pošteni, pravedni, vrijedni, pravi prijatelji i iskreni partneri. Međutim, nekima djeluju dosadno, jer uvijek igraju po unaprijed poznatim pravilima, pa su previše predvidivi.

Grožđe

Ovo voće vole komunikativne, društvene osobe, rođene za timski rad. Vrlo su ambiciozne, uspješne, samouvjerene i svjesne svojih kvaliteta, ali i samokritične. U vezi ne pristaju na kompromise. Kada se zaljube, posvećene su i predane, a za suprotan pol često djeluju vrlo fatalno.

 Breskva

Ljubitelji breskve su dobri roditelji i iskreni prijatelji, ali umiju da budu veoma zahtjevni u svakoj vrsti odnosa. Postavljaju visoke kriterujume i sebi i drugima, pa nije lako osvojiti ih. Kada se to desi, onda znači da imate prijatelja za cijeli život.

 Kajsija

 Ovo voće ide uz šarmantne i beskrajno vesele osobe. One vole da se druže, kreću i uživaju u životu punim plućima. Vrlo su jednostavne i prijemčive, a kada nekog vole, to je ljubav bez zadrške.

 Trešnja

Ljubitelji trešnje su posebni, ne vole ništa što je obično i uobičajeno. Djeluju tajanstveno i jesu takvi. Prilično su nepredvidivi i stalno privlače pažnju svojom pojavom i potezima.

 Kruška

Ko ih voli, taj je nježan, krhk, drag, nerijetko i slab. Za njih kažu da su skloni melanholiji ili čak depresiji, jer su previše tananog srca. Ali, to se na prvi pogled ne vidi, jer djeluju stabilno, pričljivi su i privlače pažnju svojim pripovjedačkim darom iz kojeg provejava samopouzdanje.

 Smokva

Taktični ljudi sa izuzetnom moći zapažanja, vole smokve. Oni su razboriti i mudri, ali ne naročito senzualni. Tek kada se zainteresuju za nekog, pokazuju i da umiju da budu seksualni i privlačni.

 Banana

 Ko voli ovo južno voće znači da je emotivan, sentimentalan, blag, mek i topao, ali se često krije iza maske ledene osobe. Ako volite banane, znači da ste skloni naglim promjenama i da se ponekad kajete zbog svojih postupaka. S druge strane, vrlo ste posvećeni u ljubavi, što ponekad zna da ode u krajnost, pa postajete – posesivni.

 Narandža

Ovo voće je za sposobne, jake, snalažljive, ali i ćutljive i suzdržane tipove ličnosti. To što malo pričaju, govori i o njihovoj ćudljivosti i promjenama raspoloženja. U ljubavi su suzdržani dok ne upoznaju partnera koji im sasvim odgovara, pa kada su inspirisani, pokazuju svoju drugu stranu – izuzetno čulnu i strastvenu.

 Snovi sa porukom

Psiholozi vjeruju da voće u snu šalje određene poruke, ali prije svega je ključno to da li su plodovi zreli ili nezreli. Zreli otkrivaju da postoji neki problem sa seksualnošću, dok nezrelo voće poručuje da bi trebalo da usporimo sa donošenjem odluka. .

avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>