mtecaj-masaze-globokih-tkiv-1024x701

Sve prednosti masaže

Objavljeno 7. August 2017. | Autor: saliha | Magazin

Masaža se slobodno može nazvati alternativnom medicinom koja liječi dušu i tijelo – potrebna je svakome i poželjna u različitoj životnoj dobi.

Kvalitetna masaža uz adekvatnu tehniku najbolje je rješenje za relaksaciju i osveženje cijelog tijela. U današnje vrijeme, naše tijelo izloženo je čestim stresom bilo da je riječ o fizičkom ili mentalnom stresu.

Na žalost, mnogi nisu svjesni do koje mjere stres utiče na organizam i da se kao takav može reflektovati na teža zdravstvena psihička, fizička pa i duhovna stanja. 

Cilj masaže je opuštanje kompletnog organizma. Relaksirajuća, terapeutska i sportsko-medicinska masaža su najčešće. Masažom se postiže ravnoteža između duše i tijela (tijelo se učvršćuje, a duša opušta) i ukoliko je redovno koristite, povratićete svoju unutrašnju iskonsku energiju i snagu. .
avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>