BORCI UZ MINISTRA ZA BORAČKA PITANJA KS “Zelene beretke”: Branićemo ministra Fišu od “političara” koji rade na njegovoj smjeni

Objavljeno 20. October 2017. | Autor: saliha | Aktuelnosti, Izdvojene vijesti, Multimedija Sve, Vijesti

Povodom inicijative Kluba zastupnika SDA u Skupštini Kantona Sarajevo, javnosti se obratilo nekoliko boračkih organizacija Kantona Sarajevo a prva među njima su “Zelene beretke” koji su dali punu podršku radu ministra Muharema Fiše (BPS) kojeg SDA želi smijeniti jer, očito, Fišo radi za narod a SDA u Skupštini KS to ne čini.

“Zelene beretke” u svom otvorenom pismu javnosti poručuju da je ministar Fišo u svom mandatu “učinio više nego svi njegovi prethodnici zajedno” te da “Zelenim beretkama” nije jasno zašto SDA traži njegovu smjenu osim što, možda “nije podoban”. 

Udruženje “Zelene beretke” su naglasile da će ministra Fišu braniti svim mogućim raspoložim a zakonom dozvoljenim sredstvima jer se radi o čovjeku koji svakodnevno radi za borce.

Izvor: 

BNN.BA

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>