56a5e45c-91b0-4c2d-a916-114e0a0a0a64-pljacka-razbojnici

Pljačka u centru Sarajeva: Maskirana osoba opljačkala prodavnicu “Klasa”

Objavljeno 13. November 2017. | Autor: saliha | Aktuelnosti, Crna hronika, Vijesti

Petoj policijskoj upravi u nedjelju, u 2.45 sati javila se osoba inicijala D. A. iz Sarajeva, koja je prijavila da je u subotu u 23 sata opljačkan. 

Naveo je da se sve dogodilo tramvajskom stajalištu “Stup”, te da su NN osobe nad njim izvršile razbojništvo. 

Tom prilikom NN osobe su uz prijetnju nožem, od D. A. otuđile mobilni telefon, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu, saopćio je MUP KS. 

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

U nedjelju, u 17.20 sati u ulici Čekaluša, općina Centar Sarajevo, NN osoba počinila je razbojništvo nad radnicom u prodavnici “Klas”. 

Tom prilikom maskirana osoba je uz prijetnju nožem, otuđila određenu sumu novca, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. 

O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>