873x400 (2)

UŽAS U PAZARIĆU Jeziv slučaj pedofilije potresao bh. javnost

Objavljeno 21. April 2018. | Autor: saliha | Crna hronika

FOTO  Naselje Ljubovčići: Mještani užasnuti napadom na šestogodišnjaka  

 

Strava : Oteo šestogodišnjeg dječaka na ulici pa ga silovao

 

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je bh. javnost. 

Strgnuo odjeću

Elnes Hujić (19) preksinoć je u 20.30 sati na ulici zgrabio šestogodišnjeg dječaka koji živi u komšiluku, te ge je odnio u svoju kuću, gdje ga je brutalno silovao!

Kako nam je otkrio dječakov daidža (identitet poznat redakciji), dijete se vraćalo kući od nane, kod koje je bilo i igralo se. U tom momentu je naišao Hujić te ga je oteo. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće te je skinuo dječaka, koji je vrištao. Prema riječima daidže nesretnog dječaka, dijete je vrištalo u očaju. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odjeću te ga silovao.

Dječak je potom otišao kući istraumiran te je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dječaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gdje su ga ljekari pregledali te potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Izuzeti brisevi

Izuzeti su brisevi, a na dječakovoj odjeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji vjeruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gdje je saslušan. Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloljetnike, koji je naredio pokretanje istrage, vještačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomjesečni pritvor.

Dijete nakon pregleda od straha nije smjelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smjelo izaći iz automobila. Zbog toga ga je daidža odveo sa majkom svojoj kući.

I ranije uznemiravao mališane

Dijete je doživjelo ogromne traume i u sve su uključeni Centar za socijalni rad te dječiji psiholog. Kako su nam otkrili članovi porodice nesretnog djeteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao počiniti ovako stravičan zločin.

Avaz.ba

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>