SPUS organizira školu skijanja i bordanja za studente

Published On 19. December 2012. | By admin | Aktuelnosti, Sport

SPUS u sklopu projekata studentskih pohoda, a u saradnji sa asocijacijom studenata FASTO-a i javnim preduzećem ZOI84 planira organizovanje škole skijanja i bordanja na olimpijskoj planini Bjelašnici.

Planirano je da se škola održi u toku januara i februara, a u ovoj fazi realizacije nam je potreban okvirni broj zainteresiranih studenata. Škola skijanja i bordanja bi trajala pet dana gdje će studenti, uz stručne trenere, savladati osnove skijanja i bordanja te se na kraju škole potpuno osposobiti za spuštanje sa “vrha” Bjelašnice.

Ukoliko imate status studenta i zainteresirani ste za pohađanje škole skijanja i bordanja pošaljite mail sa vašim podacima na slijedeći e-mail: skola.skijanja.spus@gmail.com do 31.12.2012. godine.
U prijavi poslati sljedeće podatke:
ime i prezime,
broj indexa,
broj telefona,
naziv fakulteta i
navesti da li se prijavljujete za bordanje ili skijanje,
U sklopu škole skijanja za sve studente će biti obezbjeđeno: prevoz za pet dana (Sarajevo – Bjelašnica – Sarajevo), ski treneri, ski karta za odgovarajući lift i popust za iznajmljivanje opreme. Cijena škole će biti simbolična (studentska) i određena na osnovu broja prijavljenih.

Molimo sve koji nisu do sada naučili da skijaju, a žele, da iskoriste ovu priliku, podrže projekat i što prije pošalju prijavu kako bi imali uvid u broj zainteresiranih. Prijave šaljite do 31.12.2012, a više informacija nakon završetka prijava.