NAČELNIK I GRADONAČELNICA Hadžibajrić i Karić obišli dežurne gradske službe: Njihov doprinos je ogroman

Published On 1. January 2022. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

Ove službe brinu o nama 24 sata dnevno, 365 dana u godini i zato imaju našu podršku u radu, a tako će biti i ubuduće, istakao je Hadžibajrić

Načelnik općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić posjetili su večeras dežurne gradske službe koje će noć provesti radno i biti i ove noći na usluzi građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Ove službe daju ogroman doprinos u brizi za sigurnost i zdravlje naših građana i ovom posjetom im se želimo zahvaliti za sve što čine, poručeno je tokom obilaska.

– Drago mi je što smo posjetili dežurne gradske službe koje su i večeras na visini zadatka. Pored onih redovnih posjeta insistirao sam da večeras posjetimo i našu Policijsku stanicu Logavina i Dobrovoljno vatrogasno društvo Vratnik i poželimo im sretan dolazak Nove godine. Ove službe brinu o nama 24 sata dnevno, 365 dana u godini i zato imaju našu podršku u radu, a tako će biti i ubuduće. Njihov doprinos u stvaranju sigurnog okruženja za građane i pružanju ljekarske pomoći je ogroman i svi smo im zahvalni na tome – rekao je Hadžibajrić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *