Ubica iz Cetinja: Miran momak, otac troje djece, srednju školu završio u Beogradu

Published On 13. August 2022. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

Vuk Vučko Borilović (34), vinovnik nezapamćenog masakra koji je je danas na Cetinju ubio 10 osoba prije nego što je i sam likvidiran, bio je otac troje djece, a na Cetinju je važio za “mirnog momka, iz dobre kuće”. Dio školovanja, inače, proveo je u Beogradu.

Kako piše crnogorski Dan, tragedija kakva se ne pamti zadesila je danas Crnu Goru. Sve je, prema nezvaničnim informacijama, krenulo nakon njegove svađe sa ujakom. Nakon što je, navodno, iz karabina ubio ujaka, krenuo je dalje.

Borilović je upao kod komšija i upucao sve koji su se zatekli u kućama u susjedstvu. Pojedini očevici kažu da je sat vremena pucao iz krabina. U prvom djelu njegovog krvavog pira, stradalo je i svoje komšijske djece. Nakon toga, spustio se na ulicu i nastavio da puca na prolaznike. Zaustavio ga je, piše Dan, tek sugrađanin koji ga je ubio hicima iz vatrenog oružja.

Dan, takođe, otkriva i detalje Borilovičeve biografije. Važio je, pišu, za mirnog momka, koji potiče iz poštene porodice. Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece.

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *