Zahiragić izvrijeđao Čamdžića: Lažeš, pseto balijsko!

Published On 11. March 2023. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

SDA-ov Haris Zahiragić brutalno je izvrijeđao federalnog zastupnika Naše stranke Mirsada Čamdžića.

“Lažeš, pseto balijsko! I ne, nije uvreda napisati istinu, jer oni su ponosni na svoj baliluk, uvreda je lagati i stavljati nekome riječi u usta u prime time emisiji”, napisao je Zahiragić na Twitteru.

A šta je rekao Čamdžić pa je Zahiragić ovako podivljao.

Čamdžić je kazao da SDA plaši Bošnjake svojom pričom o propasti države jer oni nisu vlast. On je naveo da je SDA uspostavila neobegovat koji važi samo za njihove ljude i da nema sistema kažnjivosti.

“Možes ukrasti na respiratorima, lažirati diplomi i neće ti niko ništa. Napravljena je nova oligarhija”, rekao je Čamdžić.

Čamdžić međutim nije htio komentirati izjavu Zahiragića u kojoj je pitao kako neki homoseksualac može glasati za nekog iz NiP-a.

“U njegovim savezničkim zemljama, Kini, Srbiji Rusiji, kojima on želi da okrene SDA, bolje situacija”, izjava je Čamdžića koja je očito izazvala bijes kod SDA-ovca pa je Zahiragić krenuo s uvredama.

Čamdžiće je inače bio gost u emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića. Preko puta njega sjedio je SDA-ovac Fahrudin Skopljak i raspravljali su o formiranju vlasti u FBiH odnosno blokadi koju provodi SDA. Skopljak je ponovip stavove da će SDA zaustaviti proces formiranja vlasti sve dok se u njoj ne nađu njeni kadrovi.

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *