FOTO Pogledajte Halidov spektakl u Zetri

Published On 11. March 2023. | By saliha | Vijesti

Halid Bešlić priredio je večeras pravi spektakl u Zetri, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a koncert je otvorio pjesmom “Dvadesete”, koju je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Da su fanovi Halida Bešlića željno isčekivali ovaj koncert potvrđuje i broj prisutnih večeras u sarajevskoj dvorani Zetra, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Prisutni su mogli uživati u najvećim hitovima Halida Bešlića, kao što su “Taman je”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Malo je malo dana” i drugim.

Interesovanje za večerašnji koncert bilo je veliko i zbog činjenice što je legenda narodne muzike posljednji koncert u ovoj dvorani imala prije čak petnaest godina, 2008.

Ulaznice za koncert su, očekivano, rasprodate u rekordnom roku. Zbog ogromnog interesa publike, organizator je danas, 11. marta, na sam dan koncerta odlučio da u prodaju pusti dodatnih 500 ulaznica.

Specijalna gošća na koncertu Halida Bešlića je mlada Špankinja Laura Marin, koja će sa njim na bini pune Zetre večeras i zapjevati.

Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva pjesme poznatih pjevača iz cijele regije.

Naš fotoreporter snimio je atmosferu koju je napravio Halid Bešlić u Zetri:

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *