NASILJE U PORODICI Muž napao ženu u Gradišci, ona ga brutalno pretukla, stavila u auto i izbacila ispred Doma zdravlja

Published On 19. June 2024. | By saliha | Vijesti

Muškarca, koji je jutros sa povredama po cijelom tijelu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Gradišci, pretukla je supruga koja je privedena u policiji na ispitivanje.

Kako je potvrđeno Srni u Policijskoj upravi Gradiška, muškarac je pronađen sa teškim povredama.

Cijeli slučaj je prijavljen u Policijskoj upravi Gradiška čiji su službenici obezbjedili lice mjesta i žutom trakom ogradili prostor na kojem je pretučeni muškarac jutros pronađen.

Iz policije su naveli da je riječ o nasilju u porodici, a slučaj je preuzelo Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Nezvanično se saznaje da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanijela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po tijelu imao i rane od noža.

”Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede nanijela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalifikovan kao nasilje u porodici”, kaže izvor blizak istrazi.

Raport.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *