Aerobik studio za djevojke i žene od sada i u Hadžićima

Published On 4. November 2012. | By admin | Multimedija Sve, Sport

Aerobik studio za djevojke i žene ima za cilj animirati navedenu populaciju da se uključe u programe rada koji će učiniti pozitivan pomak ka unapređenju njihovog zdravlja.Read More

Svjedoci smo sedaternog načina života koji nas svakodnevno vuče na svoju stranu.

Određeni stil života i navike mogu značajno da smanje rizik od oboljevanja i povećavaju izglede da se sačuva optimalno moguća psihička i fizička vitalnost tokom životnog vijeka.

Stres, kao neizbježan faktor, tokom obavljanja svakodnevnih poslova je potrebno naučiti kontrolisati i eleminisati u što večoj mjeri iz našeg života.

Svakodnevno, individualno i optimalno dozirana fizička aktivnost povećava fizičku kondiciju, radnu sposobnost i otpornost organizma na stres.

Najmanje, ali dovoljno, što bi svaki čovjek mogao da učini za dobro zdravlje, vitalnost i uspješnu borbu protiv mnogih bolesti koje sa godinama života imaju sve veću učestalost upravo je pravilno bavljenje fizičkom aktivnošću.

Za to nam je potrebna svijest i volja da o svom zdravlju brinemo uz određenu vještinu življenja i nisu nam potrebni izgovori ili značajna materijalna sredstva.

Pridružite nam se da zajedno učinimo korak više ka unapređenju naših zdravih životnih navika !!!

Mjesto održavanja treninga: Ulica Hadželi 195 (prostorije bivšeg Mizan Marketa)
Termini treninga : PONEDJELJAK od 18:00 do 19:00 sati
SRIJEDA od 19:00 do 20:00 sati
PETAK od 19:00 do 20:00 sati

Više informacija na broj telefona : 061 366 772

Voditeljica treninga : Merima Mehmedić, Magistar sporta i tjelesnog odgoja