Promocija albuma i odlična svirka Snake Eater-a u Artu (Foto)

Published On 24. February 2013. | By admin | Izdvojene vijesti, Magazin, Multimedija Sve

Sarajevski band “Snake Eater” sinoć je za svoje fanove u Hadžićima u kafeu Art održao odličnu svirku. Ovo je ujedno bila i promocija njihovog albuma pod naslovom “Dabar”.

SNAKE EATER je i više nego sretan što je album “Dabar” dostupan svima za download po cijeni koju sami odredite. Zapamtite, donje granice nema, te ako niste u mogućnosti da nam date Vaš novac, mi ipak jesmo voljni da Vam našu muziku damo besplatno.

Posjetite našu BANDCAMP STRANICU i uhvatite “Dabra”!

Album “Dabar” sniman je u studiju BHRT Produkcije pod snimateljskim palijama Mirze Šišića i Aida Ćupine. Produkciju, mix i mastering albuma radio je gitarista Snake Eatera,GG.

“Dati albumu ime “Dabar” značilo je odati najveću počast mjestu iz kojeg smo došli, u koje se uvijek volimo vratiti ili u koje ponekad šaljemo druge. Naravno, mjesto iz kojeg smo došli i u koje se volimo vratiti je istog tipa, ali drugog porijekla, da ne bude zabune.”, izjavio je Rocco Rajvosa, vokal benda Snake Eater.

Nakon višemjesečnog razmišljanja, Snake Eater je na album uvrstio  trinaest pjesama i kao bonus, obradu britanskog benda Motörhead, pjesmu “R.A.M.O.N.E.S.” sa albuma “1916” iz 1991. godine.

Spisak pjesama:

Snake Eater
Kraljica Pušenja
Dabar
Đavolji Sin
Prodavačica
Imam Erekciju
Lagani uvod u…
Izgubljen i Proklet
Mamac za Tvorza
Magistrala
Plameni Ljubavnik
Oštećena Roba
Siguran u Sebe
Blues sa Darive
Outro

Bonus:

R.A.M.O.N.E.S.

Epoha/najboljibend.blogspot.com