Dvorana Mirind – Idealno mjesto za sport i rekreaciju

Published On 21. December 2012. | By admin | Multimedija Sve, Promocije, Sport

Sportska dvorana Mirind Pazarić je namijenjena za bavljenje individualnim i kolektivnim sportovima.

Radi se o sportskom centru koji je izgrađen s ciljem da stanovnicima Općine Hadžići i Kantona Sarajevo ponudi najbolje uvjete, osoblje, opremu i program za bavljenje različitim sportovima (profesionalno i rekreativno).

Pored kvalitetnih uvjeta za bavljenje dvoranskim sportovima, Sportska dvorana Mirind pruža izvanrednu sportsku atmosferu koja će vam u mnogome uljepšati vrijeme provedeno u dvorani te tako promovisati i zdraviji način života.

Dimenzija sportske plohe je 19m x 38m, a dvorana je opremljena sa dvije svlačionice sa tuš kabinama i WC – om, te WC – om za posjetioce, tribinama kapaciteta 350 sjedećih mjesta, mini kafe barom i parkingom za 40 vozila.

U sklopu Sportske dvorane dostupan je jedan teren za mali nogomet, tenis i odbojku; pet badminton terena i 9 polu-profesionalnih stolova za stoni tenis.

Za sve navedene sportove osigurani su neophodni rekviziti i oprema.

Ukoliko želite igrati tenis a nemate sparing partnera ili želite malo usavršiti tehniku (važi i za grupu od max 4 osobe) mi smo za vas osigurali specijalnu ponudu i to: dvorana + sparing partner po cijeni od 20KM za 1h.

Cijena iznajmljivanja termina za tenis je 15KM.

Možemo se pohvaliti i izvanrednim rezultatima koje naši stonoteniseri, članovi STK „Ormanj“ ostvaruju za relativno kratko vrijeme koliko postoji klub.

Mjesečna članarina za ljubitelje stonog tenisa je 15KM a treninzi se održavaju 3 puta sedmično.Rekreativno bavljenje malim nogometom je nešto što građani Općine Hadžići ipak najviše vole. I upravo iz tog razloga smo posvetili veliku pažnju baš tom sportu. Mali nogomet se igra na specijalnoj supreme court podlozi koja je zbog primjene gumenih čestica jako elastična i tako spriječava ozlijede kod sportaša.

Cijena termina za mali nogomet je 50 KM za 90 min.

Naš rad možete pratiti i putem zvanične web stranice Dvorana Mirind Pazarić – www.dvoranamirind.com te putem Facebook Page-a.
Telefon za rezervacije 061/138-120

Dobro nam došli dragi sportaši!