Koji grad odgovara vašem horoskopskom znaku

Published On 29. September 2014. | By admin | Multimedija Sve

Nestalnoj prirodi Blizanaca odgovara promjenljivost San Francisca, a nježne Ribe oduševit će se Venecijom.

Pogledajte kako se slažu horoskopski znaci i gradovi.

Ovan – New York
Užurbanost i uzbuđenje koje sadrži New York idealno je za Ovnove. Ovnovi su, kao jake vođe, strastveni, energični sa divljim avanturističkim duhom, a obožavaju i dobre zabave- sve što u New Yorku mogu da pronađu.

Bik – Portland
Portland u Oregonu bogat je hranom, vinom, kafom i kulturom – sve što je potrebno da se Bik osjeća kao kod kuće. Odgovara mu i to što je u pitanju mali grad, sa pregršt parkova, za pješačenje, planinarenje što će zadovoljiti potrebu za prirodom koju imaju Bikovi.

Blizanci – San Francisco
Nestalnoj prirodi Blizanaca odgovara promjenljivost San Francisca. To što je u blizini voda, samo je još jedan plus. Ovaj grad u Kaliforniji odličan je za njihovu neuhvatljivu prirodu.

Rak – Pariz
Rakovi su romantični i kreativni sa mnogo ljubavi prema istoriji i tradiciji. Oni su odlični kuhari i cijene svoju porodicu. Pariz je savršeno mjesto za njih.

Lav – Los Angeles
Lavovi vole svetlost reflektora, tako da je LA savršen grad za njih. Oni će uživati s jedne strane u plažama, a s druge u svjetlosti Hollywooda

Djevica – Boston
Intelektualni Boston prepun detalja, zadovoljit će potrebe jedne Djevice. Okupan je istorijom, a vrvi od univerziteta i visokoškolskih ustanova. Uz muzeje, sportske hale i pozorišta, ima dovoljno sadržaja kojom će da okupira njihovu pažnju.

Vaga – Washington
Ah, taj znak koji, prije svega, vjeruje u pravdu. Vage su smirene i racionalne, a opet vole i dobre debate. Washington je stoga idealan grad za njih.

Škorpija – New Orleans
Jaka, energična i radoznala priroda Škorpija čini ih idealnim za New Orleans. Ljepota ovog grada, dramatičnost, ali i noćni život, savršeno im odgovaraju.

Strijelac – Rim
Energični i entuzijastični, oni u znaku Strijelca vole da istražuju. Oni će naći pregršt zanimljivosti za istraživanje u Rimu, što je za avanturiste idealno.

Jarac – Salt Lake City
Jarčevi su posvećeni, vredni i u Salt lake Cityju moći će da pronađu mnogo toga što će im okupirati pažnju. U veličanstvenim planinama koje okružuju grad vidjet će svoje životne ciljeve koje pokušavaju da dostignu.

Vodolija – Sydney
Vodolije će biti inspirisane prelijepim lukama koje okružuju Sydney. Pod kožu će im se uvući i prijatni, prijateljski nastrojen narod Australije.

Ribe – Venecija
Vodene ulice Venecije, mesto su iz mašte jedne Ribe. Ove nježne, velikodušne duše vidjet će da ih ispunjavaju umjetničke i bajkovite strane ovog mističnog grada.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *