Naša stranka: Mostar će pobijediti, nema dileme da bolje vrijeme dolazi

Published On 24. November 2020. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

(Patria) – Današnje optužbe Ahmeda Džubura u ime Demokratske fronte HNK na račun potpredsjednice Naše stranke Irme Baralije u Našoj stranci ocijenili su kao provokaciju:

„Zajednička borba Bh. bloka za jedan novi i normalni Mostar svaki dan dobija na širini i sve je jasnije da će 20. decembar donijeti pobjedu pozitivnih snaga u Mostaru. Irma Baralija se  izborila za održavanje izbora, vratili smo demokratiju u Mostar i otvorili put ozdravljenju našeg grada.

Nedorasli i neozbiljni pokušaji da se rad Naše stranke skrene u pravcu uvlačenja u diskusije propalim spinovima, lažima i  ličnim uvredama, posebno od strane DF-a, koji je upravo zbog takvog načina obračunavanja sa neistomišljenicima doživio potpuni krah na izborima – nije ono što će pomoći građankama i građanima našeg grada. Žao nam je sto je DF u Mostaru nestao nakon što su rasformirali gradski odbor kako bi se u potpunosti stavili u funkciju SDA – prvenstveno zato što su žrtvovali vlastite čestite ljude zbog ličnih interesa pojedinaca u koaliciji sa SDA. Na isti način na koji su građani širom BiH na lokalnim izborima pokazali šta misle o podaničkom mentalitetu DF-a, pokazat će i Mostarci i Mostarke. Beskrupulozni napadi gospodina Džubura na Irmu Baraliju samo dokazuju da DF i on ne  prezaju baš ni od čega.

Zato pozivamo kolege da se vrate na pitanja koja se tiču Mostara a ne njihovih ličnih pozicija i interesa.

Naš fokus ostaje budućnost i vraćanje dostojanstva i nekadašnjeg svjetskog ugleda našem Mostaru, jer Mostar će pobijediti, nema više dileme da bolje vrijeme dolazi!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *