NAKON INTERVJUA Mijatović oštro odgovorio Skaki: Lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha

Published On 28. March 2021. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

Pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga sto nisi u stanju da okrečis, pljuješ moje djedove i njihove saborce, napisao je Mijatović

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, na svom Facebook profilu oštro je odgovorio Abdulahu Skaki na navode koje je večeras iznio tokom gostovanja kod kod Senada Hadžifejzovića na Face TV.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

– Vidiš Skaka, ovo je potpis Josipa Broza Tita na mom reveru, onog istog koji je sa narodima ove zemlje obnovio čitavu bivšu Jugoslaviju pa i to isto Sarajevo koje je nažalost doživjelo da ti budeš gradonačelnik!

Večeras pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga što nisi u stanju da okrečiš, pljuješ moje djedove i njihove saborce. Ni moji djedovi se nisu plašili četnika, ustaša i handžar divizije, već su ih brutalno porazili i donijeli slobodu! Pljuješ Skaka moje drugove Irfana Čengića i Dragana Stevanovića, lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha!

A, slušaj me Skaka sve dok ovom zemljom hodaju ljudi poput tebe, koji pljuje po komunizmu i Jelene Trivić i Milorada Dodika koji tvrde da je Draža Mihailović heroj, ja neću stati u ovoj borbi jer bez dileme nacionalizam je isti bez obzira kojoj se boji priklanja – napisao je Mijatović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *