JUČER PRONAĐENA TIJELA Svirepi zločin koji je šokirao region: Članovi porodice Đokić ubijeni, spaljeni i zatrpani daskama

Published On 3. October 2021. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

Dva tijela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice

Tijela Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Srbije, za kojima se tragalo nekoliko dana, a koja su jučer pronađena, spaljena su na polju, a potom bačena u jamu i prekrivena daskama.

Tijela porodice Đokić spaljena su do neprepoznatljivosti, piše Nova.rs

Pretpostavlja se da je motiv njihovog ubistva pljačka jer je Goran u kolima sa sobom nosio veliki količine novca. Kako je radio poslove koji su podrazumijevali velike sume novca, pretpostavlja se da ih je ubio neko ko je znao za njegove poslove.

Pretpostavlja se da je ubica poznavao i kraj jer ih je mjesto u ataru sela Moravac gdje je počinio ovo svirepo ubistvo, daleko od naseljenog mjesta.

Tijela tročlane porodice, za kojom se tragalo od nedjelje, pronađena su jučer, nakon što je najprije lociran njihov automobil marke Passat koji je bio zapaljen. Ubrzo potom pronađena su i tijela.

Kako Nova.rs prenosi, dva tijela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice. Upravo zbog toga se sumnja da su Đokići nakon ubistva zapaljeni.

Prema riječima izvora portala Nova.rs bliskog istrazi, Đokići su identifikovani po nakitu.

Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *