Mandić: Ne ide im organizacija referenduma, ali ide uhljebljivanje. Pogledajte ovo

Published On 26. September 2023. | By saliha | Vijesti

Koliko košta ruka za opoziv? Tim pitanjem je još uvijek aktuelni načelnik Općine Centar Srđan Mandić počeo Facebook status u kojem za ‘uhljebljavanje’ optužuje Jasmina Ademovića (NiP) kojeg je ranije naveo kao glavnog operativca za referendum na kojem će se građani izjasniti o njegovoj smjeni.

“Nakon zaposlenja snahe u gradsku administraciju, vijećnik Muharemović i njegov klub dobiće od Ademovića novu nagradu:

Mehmed Muharemović je za sebe namijenio mjesto predsjednika komisije za stambena pitanja, umjesto Denisa Challengera (SDP), vijećnika koji je napravio ogromne pozitivne promjene otkako je na čelu komisije,

Zaposlenica opštinskog preduzeća CSR i vijećnica Senada Bosno, dodatni prihod iz budžeta ostvariće kao predsjednica komisije za statut i propise, dolazeći na mjesto bivše ministrice i jedne od, dokazano, najboljih pravnica u segmentu javne uprave, Lejle Brčić.

Hrabru borkinju, heroinu Nihadu Tihić izbacuju iz komisije za boračka pitanja samo zato što je članica Naše stranke”, naveo je Mandić.

“Političko pijačarenje u režiji mladog Ademovića se i dalje nastavlja”, dodao je pa nastavio:

“Pošto ovaj opoziv nikako da organizuju, vratili su se onom što najbolje znaju – “trange-frange” politici. Iako, Muharemović zna da je već nekoliko puta bio “izrađen”. Naime, na jednoj od sjednica vijeća je javno gunđao što nije dobio mjesto dopredsjedavajućeg.
Sad ćemo pratiti kome su to namijenili, jer je jasno da su Sara i Benja slijedeće mete. Otvorite “četvere” oči kolega Muharemoviću, da opet ne ostanete “donji”. A, kad razgrabite sve, onda ćete se, naravno, “potući” oko mrvica.

Sve je ovo, naravno, u interesu građana – tužno i sramotno”, zaključio je Mandić.

Raport.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *