NEKI ŽELE I POMOĆI Zna da ga žena vara, ali šuti: Razlog koji je naveo izazvao je žustre komentare

Published On 26. October 2023. | By saliha | Magazin

Potraži advokata i prestani da pišeš poruke na društvenim mrežama, glasila je jedna poruka

Najveći broj muškaraca bi napustio suprugu, nekako se suočio s neprijatnom situacijom u slučaju nevjerstva. Isto važi i za žene, naravno.

Naredna priča, međutim, govori o čovjeku koji zna da ga partnerica vara, ali šuti i ne reaguje.

Neimenovani muškarac oglasio se na platformi X na profilu “Fesshole”, gdje korisnici dijele svoje najintimnije/najmračnije tajne.

To rade kako bi dobili savjet i eventualno riješili problem koji ih muči, prenosi Daily Star.

– Znam da moja žena spava s drugim momcima, ali se time ne bavim. Bez posla sam i živim od njenog novca posljednje tri godine – napisao je.

Objava je postala viralna i ima nevjerovatnih 1,3 miliona pregleda. Brojni korisnici su se oglasili i pokušali da saznaju više, ili mu pomognu, piše Telegraf.rs.

– Da li supruga još spava s tobom? Pretpostavljam da si depresivan i da si se povukao iz tog dijela veze. U tom slučaju, moraš da razgovaraš sa njom o svojim osjećanjima.

Drugi su mu savjetovali da pokrene brakorazvodnu parnicu.

– Imao posao ili ne, nije uredu da budeš prevaren. Ili da to treba da prihvataš. Podnesi zahtjev za razvod i gradi život a nekim ko će te poštovati.

Pojedinci su mu savjetovali da pribavi “dokaze o nevjerstvu”.

– Osiguraj ih u što većem broju. Što se tiče djece, ona će vidjeti njene postupke kao neodgovorne. Sud će podijeliti vašu imovinu. Potraži advokata i prestani da pišeš poruke na društvenim mrežama.

Na kraju, bilo je i onih koji su istakli da prvo mora da – pronađe posao.

– Zaposli se, pronađi bilo šta, jer moraš da budeš ponosan na sebe. Tek onda možeš da se nosiš sa ovom situacijom, i odeš uzdignute glave.

Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *