SKANDALOZNO Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca u Zenici, u 4 sata ujutro išli u stanicu da se događaj briše iz evidencije

Published On 12. April 2024. | By saliha | Vijesti

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona

Arnel i Aldin Isak, sinovi Rame Isaka, federalnog ministra unutrašnjih poslova, pretukli su muškarca u Zenici na benzinskoj pumpi “DHD”, potvrđeno je za portal “Avaza” iz policije. 

– U tom događaju učestvovali su učestvovali A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona po čijim uputama su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Učestvovanje u tuči – rečeno je iz policije portalu “Avaza”. 

Portal “Avaza” saznaje da su članovi porodice Isak ranije u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o porodici Isak. 

Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. 

Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *