MISTERIJA KOJA TRAJE Roditelji Danke Ilić primaju prijeteće poruke

Published On 10. May 2024. | By saliha | Vijesti

Potraga za tijelom ubijene djevojčice Danke Ilić (2) i dalje traje, a posljednje informacije govore da nema tragova DNK Danke u automobilu koji su vozili radnici JKP Vodovod Bor S.J. (50) i D.D. (50).

Djed ubijene djevojčice Milan Ilić otkrio je kako se bori sa gubitkom unuke. Otkrio je da se svi i dalje nadaju čudu i nekim dobrim vijestima, dobijaju različite pozive gotovo svakodnevno.

“Unuk kada vidi na televiziji neku vijest i njenu sliku, on plače i viče: ‘Danka, Danka’. Onda svi počnemo da plačemo od muke. Ne znamo ništa. Svi se nadamo nečemu, policija je tu, potraga traje kako smo obaviješteni, ali nema ih u onom velikom broju kao što je bilo.

Sve nas ubija to iščekivanje, čekamo poziv, a plašimo se. Ubija nas ta neizvjesnost, pozivi sa nepoznatih brojeva. Ne znamo kada se javljamo da li je dobro ili loše. Trude se, ali nisu dobro.

Djeci šalju poruke, prijete, svašta su preživjeli. Snajka je trudna, svi smo se nadali djevojčici zbog cijele ove situacije, ali ipak nosi dječaka. I ja se trudim da izbacujem negativne misli, ali supruga je još bolešljiva, nju je sve ovo najviše pogodilo, ima srčanih problem zbog svega”, rekao je Milan Ilić.

Da podsjetimo, djevojčica Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u 13:45 u mjestu Banjsko Polje kod Bora. Prema informacijama koje je dao MUP Srbije, ubijena je samo sedam minuta kasnije – u 13:52 kada je na nju naletjelo službeno vozilo JKP Vodovod Bor u kojem su bili S.J. (50) i D.D. (50).

Nakon što su je udarili kolima, Danka je bila živa i oni su odlučili da je zadave i ubace u gepek a tijela su se otarasili na obližnjoj deponiji. Ubrzo su uhapšeni brat i otac osumnjičenog D.D zbog sumnje da su pomagali u uklanjaju dokaza, a ubrzo je u pritvoru preminuo brat D.D.

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *