Kako odmah prepoznati ženskaroša?

Published On 2. March 2014. | By admin | Magazin

Savršenih muškaraca, tako kažu, nema ni u crtanim filmovima, ali ovaj tip muškarca treba u svakom slučaju da izbjegavate u širokom luku…

Svi znate one tipove koji su uvijek sređeni, stalno imaju osmijeh na licu, a oči neumorno šaraju u potrazi za zgodnim ženama. Da, to su ženskaroši, ali ima i onih koji pokušavaju da se sakriju.

Ukoliko čujete za svog novog partnera da je često mijenjao djevojke, možete pretpostaviti da su ga pobrkali s nekim drugim, ali kad takve informacije počnu da pristižu sa svih strana, možda bi trebalo da se zamislite.

Romantični tipovi su uvijek traženi, ali ako vaš muškarac pretjeruje s romantičnim gestovima, nešto nije u redu, jer ženskaroši uvijek traže pažnju biranim poklonima i romantikom. Da vas upozorimo unaprijed – to ne traje dugo.

Naime, ženskaroši su poznati po odličnoj glumi, jer nakon toliko promijenjenih žena jako dobro znaju šta treba da kažu u kom trenutku. Ipak, može da im se potkrade i greška – ako vam vrlo brzo izjave da ste žena njegovog života, mnogo je vjerovatnije da želi da vas odvuče u krevet nego što želi pravu, ozbiljnu vezu s vama.

cafe.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *