Smijenjeni hodža iz naselja Bakšaiš u Bihaću u novoj ljubavnoj vezi!

Published On 8. May 2014. | By admin | Aktuelnosti, Vijesti

Adis Baručić, bivši hodža iz naselja Bakšaiš, poznat po preljubu sa mještankom ovog naselja, od nedavno je ponovo u ljubavnoj vezi. Baručić je zbog svog “nestašluka” postao jedan od najpoznatijih hodža na ovim prostorima, kojeg je njegova, sad već bivša, supruga prijavila Medžlisu IZ Bihać nakon što ga je “uhvatila na djelu”, te je ubrzo nakon toga ekspresno smijenjen sa dužnosti i izbačen iz Islamske zajednice. Podsjećamo, Baručić je kao hodža živio u hodžinskoj kući sa trudnom suprugom i njihovih dvoje djece, ali je uporedo imao ljubavnu aferu sa mještankom Bakšaiša. Cijeli taj događaj i otkrivanje skandala bila je objava na bihaćkom portalu Bihac.ba i u novinama Slobodna Bosna, nakon čega su malterne svi mediji prenijeli ovu vijest.

Sve to se desilo dok je još bio hodža, a redakciji Slobodne Bosne se javio saopćenjem:

“Objavili ste članak koji ste preuzeli sa portala bihac.ba u kojem se iznose klevete na moj račun i račun moje porodice. Stupio sam u kontakt sa urednikom portala bihac.ba, koji kaže da nije znao za ovu objavu te je i maknuta ili će moj advokat zbog neutemeljenih tvrdnji, klevete i kaljanja časti postupiti po mom nalogu i pristupiti daljnjim procedurama. U ovom slučaju u prošlosti, a i sada, blagovremeno je obaviješten MUP USK-a.”

Tada je bihac.ba smaknuo članak, ali “priča” o tom događaju se nastavila i dalje…

Po najnovijim informacijama koje ima portal USKinfo.ba, bivši hodža je u novoj ljubavnoj vezi, sa istom tom mještankom sa kojom je varao svoju bivšu suprugu.

Sudeći po objavama koje postavljaju na svoje Facebook profile, ljubav između njih dvoje cvate i nikad nije bila veća nego što je danas.

“I tako, jednog dana, srest ćeš osobu koju ti je Allah dž.š. poslao, kojoj nećeš moći svoju ljubav sakriti, koja će jasno moći čitati iz tvojih očiju kako ti srce kuca. Takvu osobu vrijedi čekati…”, napisala je njegova djevojka na svom zidu, a sudeći po tekstu, da se naslutiti da je ova objava bila upućena Baručiću.

Adis Baručić je sada uposlenik jedne firme u Cazinu i po svemu sudeći, okrenuo je potpuno novu stranicu u svom životu.

uskinfo.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *