Zavirite u najluksuznije apartmane na svijetu

Published On 4. September 2014. | By admin | Multimedija Sve, Putovanja

Američki magazin “Elite Traveler” napravio je godišnju listu najluksuznijih apartmana na svijetu. Za obične smrtnike ti apartmani predstavljaju samo pust san.

U njima odsjedaju holivudske zvijezde, državnici, biznismeni i članovi kraljevskih porodica, koji sebi mogu da priušte noćenje u nekim od tih hotela. Dovoljno je reći da noć u jednom takvih apartmana košta čak i oko 20.000 eura.

Viceroy Maldives

Svoje mjesto među odabranim našao je i luksuzan dupleks apartman na Maldivima.

Cijena noćenja u ovom dupleksu iznosi oko 1.750 eura

Matakauri Lodge

Ovaj apartman nalazi se na Novom Zelandu, a cijeni od 5.885 po noćenju vjerovatno doprinosi i činjenica da su gotovo svaki detalj enterijera napravili dizajneri koji su radili na filmu “Gospodar prstenova”.

Ovako apartman izgleda iznutra.New York Palace

Ako platite oko 19.000 eura možete da prespavate u apartmanu hotela u Njujorku.Jumeirah Himalayas

Svoje mjesto među ovim superluksuznim apartmanima pronašao je i dupleks u hotelu u Šangaju gdje noćenje košta 1.135 eura.Rosewood Abu Dhabi

Nezaboravan pogled na Abu Dabi možete da priuštite ako odsjednete u kraljevskom apartmanu u hotelu Rosewood, a to uživanje će vas koštati 5.615 eura.

InterContinental Los Angeles

U ovom hotelu u Los Anđelesu obožavaju da odsjedaju članovi Saudijske kraljevske porodice, a obzirom na njihovo bogatstvo cijena noćenja od oko 6.100 eura nije nikakav problem. Ukoliko želite da uzmete kompletan 17. sprat gdje se nalazi ovaj kraljevski apartman, dobićete i svoj lift sa posebnim, tajnim ulazom.

Taj detalj koji garantuje privatnost jeste i razlog što u ovom hotelu često odsjedaju mnoge holivudske zvijezde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *