Zašto o Sebijinoj diplomi šuti miljenik dinastije i čelnik VKBI?

Published On 19. January 2023. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

Neka dinastijska banda falsifikatora i neobrazovanih primitivaca i kradljivaca konačno odgovori gdje su im diplome, poručio je Mandal

Nakon još jedne sjednice Senata UNSA o spornoj akademskoj karijeri Sebije Izetbegović, te konstatacije rektora prof. dr. Rifata Škrijelja da ni u jednom od četiri dosijea supruge predsjednika SDA Bakira Izetbegovića ne postoji diploma o njenom magisteriju, komentarom na društvenim mrežama oglasio se poznati novinar i politički analitičar Fadil Mandal.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

– Neka dinastijska banda falsifikatora i neobrazovanih primitivaca i kradljivaca konačno odgovori gdje su im diplome. Prvo “profesorica”, a onda iza nje i cijela svita miljenika režima.

I, ne manje važno, krajnje je vrijeme da saznamo zašto sve ove godine šuti profesor Nedžad Mulabegović, dekan na Medicinskom fakultetu u vrijeme akademskog uzleta Sebije Izetbegović.

Zanimljivo, taj ugledni član esdeaovske Omerte na čelu je Vijeća kongresa bošnjačkih intelektualaca. Sramotno i jadno. To je, nažalost, slika i prilika društva kojem teži i koje je po svojoj mjeri skrojila SDA.

avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *