Šokirala se kada je pogledala u telefon svoje kćerke!

Published On 22. February 2014. | By admin | Magazin

Šona Sibari doživjela je neprijatno iznenađenje kada je pročitala poruke u mobilnom telefonu svoje trinaestogodišnje kćerke Eni. Više nego slobodnije izražavanje, razgovori puni seksualnog sadržaja dio su djevojčicine komunikacije sa vršnjacima.

Kako je Šona došla do kćerkinih poruka? Ona i njen suprug ugradili su na Eninom telefonu aplikaciju koja sve njen poruke direktno šalje na njihov aparat. Iako je prije tog poteza Šona bila u dilemi da li je takav korak ispravan i da li ugrožava djevojčicinu privatnost, stvarnost koja joj se ukazala pred očima uvjerila je da je postupila ispravno.

Jedan dječak Eni je proslijedio sljedeću prouku: “Stidi se što ne dolaziš u subotu na žurku, donosim kondome!“.

Poslije ovog otkrića uslijedile su poruke sa psovkama i one koje su otkrile da trinaestogodišnja Eni puši. “Da li si ti prljavi pušač“, pitao je prijatelj Eni. Ona mu je dogovorila da jeste pušač, ali ne prljavi, nego normalni pušač.

Ostale poruke bile su sa jasnim pozivima na seks. “Da li ti se dopadam? Tako bih….“, glasila je jedna.

Šona je shvatila da roditelji imaju dvije mogućnosti, da zatvore oči pred realnošću ili da se uhvate u koštac sa njom. Koliko god bilo strašno ono što je saznala, Šona je ipak došla do istine.

Kada je Eni saznala da njeni roditelji znaju na koji način se dopisuje sa vršnajcima, burno je reagovala žaleći se da su time ugrozili njenu privatnost.

Roditelji nisu popuštali, saopštili su joj pravila koja mora da poštuje ukoliko želi mobilni telefon. Za kraj, mada ne i beznačajno, sve poruke koje je Eni slala i primala bile su pune gramatičkih grešaka.

Izvor:Kurir


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *