Općinska priznanja: Treća sreća ili nastavak serije?

Published On 12. January 2013. | By admin | Aktuelnosti

Jučer je na web stranici Općine Hadžići objavljen JAVNI POZIV: „Šestomartovska plaketa“ i  „Zahvalnice Općine Hadžići“ 2012

U tekstu stoji:

Na osnovu člana 7. Odluke o utvrđivanju priznanja i nagrada Općine Hadžići, Komisija za odlikovanja i općinska priznanja raspisuje JAVNI POZIV za dodjelu Općinskog priznanja „Šestomartovska plaketa“ i „Zahvalnice Općine Hadžići“.

Pravo predlaganja imaju privredna društva, političke organizacije, mjesne zajednice, udruženja građana, kulturne i druge institucije koje imaju sjedište na području Općine Hadžići, te pojedinci koji imaju prebivalište – boravište na području Općine Hadžići.

Prijedlozi se podnose u pismenoj formi s obrazloženjem. Rok za podnošenje prijedloga je 25.01.2013. godine. Obrasce i detaljne informacije možete preuzeti na linku iznad, kao i u prijemnoj kancelariji u zgradi Općine Hadžići.

Treba naglasiti da u protekle dvije godine ova priznanja nisu dodjeljivanja zbog nemogućnosti pronalaska kompromisnog rješenja te se nadamo da će ove godine ipak neko imati tu čast da dobije ova laskava priznanja.