Uslovi korištenja našeg Magazina

Epoha magazin je nezavisan internet portal koji se uređuje i održava na dobrovoljnoj i volonterskoj osnovi.

Osim što je nastao na prostoru općine Hadžići i pretežno se bavi temama vezanim za ovo područje, nikakve druge poveznice nema sa Jedinstvenim organom uprave Općine Hadžići.

Epoha.ba nije podržan niti podržava bilo koju političku opciju ili pojedinca u bilo kojem obliku.

Tekstovi, fotografije i ostali sadržaji objavljeni na ovom portalu odražavaju isključivo stavove njihovih autora.

Dozvoljeno je preuzimanje sadržaja, vijesti ili slika u izvornom obliku uz jasno istaknuto navođenje linka na izvornu stranicu.

Portal Epoha.ba zadržava pravo da obriše ili izmjeni bilo koji članak ili komentar ukoliko utvrdi da za to postoje objektivni razlozi bez prethodne najave i objašnjenja.

Kao čitalac prihvaćate mogućnost da među objavljenim materijalima i komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Portal Epoha.ba nije odgovoran za sadržaj poruka objavljenih na facebooku. Poruke na facebooku odražavaju isključivo stavove njihovih autora, a nikako i stavove internet portala Epoha.ba.

Epoha.ba također zadržava pravo da otkrije Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz poruka koje ste slali na našem mediju.

Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost portala Epoha.ba po bilo kojem osnovu vezanim za Vaše poruke.