U sarajevskom naselju Stup: Ilegalni taksisti metalnim šipkama pretukli Amela Krehu

Published On 15. October 2014. | By admin | Crna hronika, Vijesti

Redakciji “Dnevnog avaza” obratio se dežurni radnik Dispečerskog centra “Sarajevotaxija” koji je kazao kako je večeras oko 21.30 sati na njihovom stajalištu u sarajevskom naselju Stup napadnut njihov vozač Amel Kreho (40).

– Kolega je izjavio da su ga napali ilegalni taksisti. Također, kazao je kako su ga tukli metalnim šipkama. Nakon što je pozvao Dispečerski centar mi smo alarmirali hitnu pomoć i pripadnike policijske stanice Ilidža. Kolega je vozilom hitne pomoći prevezen u KUM KCUS gdje su mu ljekari konstatovali povrede glave i ruku. Policija je na licu mjesta izašla tek 38 minuta nakon našeg poziva, kazao je između ostalog radnik Dispečerskog centra “Sarajevotaxi”.

U Dežurnom operativnom centru MUP-a KS kratko su nam kazali da je na licu mjesta upućena patrola.

– Zaprimili smo prijavu da je nekoliko nepoznatih osoba napalo taksistu. Napadnutom je ljekarska pomoć ukazana u KCUS, gdje su mu ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede. Oštećeni će pristupiti u policijsku stanicu Ilidža gdje će dati izjavu na okolnosti ovog događaja, nakon čega ćemo imati više informacija, kazali su nam u Dežurnom operativnom centru MUP-a KS.

avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *