Test koji vam otkriva kakva ste ličnost – Zamislite da ste u pustinji…

Published On 6. December 2014. | By admin | Multimedija Sve

Zamislite da putujete pustinjom i iznenada ugledate kocku. Kako izgleda ta kocka? Poželjno je i da nacrtate što vidite

Treba da se koncentrirate na to kako se osjećate dok gledate kocku, a ne samo na njen izgled. Što više detalja primijetite – to će i test biti uspješniji.

Zamislite kocku

Koliko je velika kocka? Kakvu boju ima? Koliko je udaljena od vas? Vidite li njenu unutrašnjost? Koliko je kocka velika u poređenju s pustinjom? Koji je omjer?

Zamislite ljestve

Koje su boje ljestve? Od čega su napravljene? Koja je udaljenost između ljestvi i kocke? Jesu li ljestve naslonjene na kocku?

Zamislite konja

Koja je udaljenost između kocke i konja? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Je li konj vezan i ima li sedlo?

Stiže oluja

Na kojoj je udaljenosti oluja od kocke? Je li riječ o velikoj ili maloj oluji? Kako izgleda? Prolazi li ili se zadržava?

Tu je i jedan cvijet ili cvijeće…

Koliko cvijeća vidite? Gdje se cvijet ili cvijeće nalazi? Koje je boje? Šta osjećate dok ga gledate?

A evo i objašnjenja

Kocka: Kocka predstavlja vas. Ono što mislite o kocki refleksija je vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku načinjenu od žutoga kamenja radi se o tome da žuta pruža osjećaj topline, a kamen ostavlja dojam jačine.

Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumijevanje sebe. Ako je kocka daleko, to znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je kocka vidljiva, znači da dopuštate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego. Manji omjer znači da ne vidite samo sebe i da ste nesebični.

Ljestve: Ljestve su prijatelji u vašem životu. Ako se ljestve oslanjaju na kocku, znači da se vaši prijatelji oslanjaju na vas. Podupiru li ljestve kocku, znači da vi ovisite o prijateljima. Udaljenost između ljestvi i kocki otkriva vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o ljestvama refleksija je onoga što mislite o prijateljima.

Konj: Konj je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocki, znači da ste vrlo bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite kontrolirati partnera.

Oluja: Oluja je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teška razdoblja su česta. Ako je je mala, to znači da su prepreke u vašem životu također male.

Cvijeće: Cvijeće predstavlja vaše potomstvo. Ako je blizu kocke, i vi ste vrlo bliski sa svojom djecom. Osjećaji prema cvijeću obuhvaćaju vaše osjećaje prema djeci.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *