873x400 (1)

Pet laži koje žene koriste na početku veze

Objavljeno 23. November 2017. | Autor: saliha | Magazin

 

Svi želimo na početku veze da ostavimo što bolji utisak na partnera, zbog čega smo često skloni pretjerivanju i preuveličavanju stvari.

Iako lažu i muškarci, sada otkrivamo pet najčešćih laži koje na početku veze izgovaraju žene.

1. Nisam ljubomorna

Većina žena neće priznati da u sebi nosi ovu osobinu, posebno ne na početku veze i ako im je partner priznao kako su mu bivše partnerke bile posesivne. Takve stvari na vidjelo izlaze tek kasnije.

2. Sve je OK

Ovu su rečenicu barem jednom u životu izgovorile baš sve žene ovoga svijeta, iako baš ništa nije bilo u redu, posebno u počecima veze. Zašto se tako ponašaju? Jer žele da njihov partner sam shvati gdje je pogriješio, da mu one to ne moraju da govore. Kada se uhvatite da ovu rečenicu izgovarate i kasnije, shvatite da to tako ne ide s muškarcima.

3. Tvoja mama je super

Na početku veze, ne postoji niti jedna druga rečenica u vezi s njegovom majkom osim ove, čak i ako to ne mislite. Prema muškarcima ne postoji niti kasnije, ali mnogo je lakše reći mu za nekoliko mjeseci kako se s njom ne slažete nego sada na početku.

4. Novac nije bitan

To ne mora nužno značiti da njihov partner mora imati veliku platu ili biti bogati nasljednik, nego da mora raditi, htjeti i znati zaraditi, kao i pametno raspolagati novcem.

5. Savršen si

Kako smo ranije napomenuli, mnoge žene sklone su svakakvom pretjerivanju u počecima veze kako bi se njihov partner zbog komplimenata osjećao još poželjnije, iako već tada prepoznaju stvari koje im smetaju. Time ne misle ništa loše.

Avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>