ČAROBNE TAČKE Znate li kojem dijelu muškog tijela najviše prija ženski dodir?

Published On 29. December 2021. | By saliha | Magazin

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom tijelu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce

Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom dijelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *