UŽAS Mjesecima ležao mrtav u stanu: Očajne komšije zbog nepodnošljivog smrada zvale policiju

Published On 9. January 2022. | By saliha | Aktuelnosti, Crna hronika, Vijesti

Žalosnu je sudbinu dočekao čovjek iz Zagreba

Bizarna priča iz Zagreba. Mjesecima je ležao mrtav u stanu, nitko ga nije posjetio za Božić ni za Novu godinu. Tijelo su zbog nesnosnog smrada otkrili stanari koji su sve prijavili policiji, piše Dnevnik.hr.

U stanu je pronađeno raspadnuto tijelo, ali i puno smeća. Stanari se zbog toga već mjesecima bore sa žoharima i ostalim štetočinama koje se šire cijelom zgradom.

Žalosnu je sudbinu dočekao čovjek iz Zagreba. Mjesecima je ležao mrtav. Stanari su posumnjali da se nešto čudno događa zbog nepodnošljivog smrada pa su pozvali policiju.

– U poluraspadnutom stanju u WC-u, na školjci. Onda znate koliko je dugo bio. Ne znam koliko vremena treba da se takvo stanje dogodi – prepričava za Dnevnik komšinica Jadranka Dejanović.

Ali dogodilo se i to da je smrt otkrila zašto već mjesecima u zgradi šetaju žohari. U njegovom stanu, pričaju nam susjedi, pronađene su goleme količine otpada.

– Samo da mu je krevet bio OK, a okolo svo smeće…. Slike su katastrofa. Ja kad sam to vidio… To je katastrofa – dodaje Nediljko Banović, dok treća komšinica dodaje da su ispod parketa nađeni žohari, kukci i crvi.

Avaz.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *