Sedam znakova koji otkrivaju da partneru ne značite mnogo!

Published On 6. December 2014. | By admin | Multimedija Sve

Ovo je sedam znakova koji otkrivaju da vaš partner nema ozbiljne namjere s vama.

1. Neredovno javljanje

Jedan dan zove te 10 puta, šalje 100 poruka, vidite se, super vam je zajedno, a već sutra se više ne javi. I taman kad se navikneš da ga nema , on se opet pojavi i tako u krug.

2. Brzinski dogovori

Vaše viđanje ne planira se danima ili satima unaprijed, nego sat vremena prije. I ne, to ne znači da je on spontan, nego da su mu svi ostali dogovori propali.

3. Nije ga strah

Ostavljanje tebe razočaranom, nije mu na listi stvari koje ne bi trebao raditi. Dapače, često to radi, jer nema straha da će te izgubiti.

4. Stalno ste kući

Jeste li ikad popili kafu u kafiću ili pogledali film u kinu? Nismo ni mislile.

5. Obaveza

Ako on ima potrebu neprestano naglašavati kako nije spreman za vezu, radi se o tome da nije spreman na vezu s tobom. Drugim riječima, ti si zanimacija dok ne naiđe “ona prava”.

6. Prijatelji

Njegove si prijatelje vidjela jedino na slikama na Facebooku, a on se za tvoje nije potrudio niti saznati ko su, čak ni na Facebooku. On zna kako se odnosi prema tebi pa ni ne želi upoznati važne ljude u tvom životu.

7. Ne sluša te

Ti si uvijek tu kada treba satima slušati njegove poslovne probleme i porodične razmirice, ali kad dođe njegov red za slušanje, to je problem. Učini si uslugu i kreni dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *