Okršaj bivših stranačkih kolega. Zuhrić prozvao Mandića, ovaj ga izazvao: Kandiduj se, da vidimo znaš li išta raditi osim pisati gluposti

Published On 8. November 2023. | By saliha | Vijesti

Nakon što je propala zamisao NiP-a za održavanje referenduma o opozivu načelnika Općine Centar Srđana Mandića, na društvenim mrežama razvila se prepiska između upravo Mandića i njegovog bivšeg stranačkog kolege, a danas DF-ovca, Albina Zuhrića.

Zuhrić je kazao da je dobro što nema opoziva Mandića, ali da je loše što će on još godinu voditi Općinu.

“Dobro je što nema opoziva Mandića ovako blizu lokalnih izbora, trošiti novac i baviti se organizacijom izbora, da bi to opet radili za 10 mjeseci, je suludo. Građani će ga na izborima opozvati svakako, jer nema goreg načelnika u Kantonu, i šire.

Loše je što se u općini još jednu godinu neće raditi ništa, kao što se nije radilo ni do sada. Ne treba nikada zaboraviti da općina Centar ima veći budzet nego neki kantoni, a Mandićev mandat se završava sa par urađenih trotoara i klackalica”, naveo je Zuhrić.

Mandić mu nije ostao dužan pa ga je izazvao da se kandidaje.

“Pozivam te da se kandiduješ dogodine. Da konačno vidimo znaš li išta raditi osim pisati gluposti. Klackalicu sigurno ne znaš, ni popraviti ni napraviti”, naveo je Mandić.

Raport.ba


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *