SAOBRAĆAJNA NESREĆA Tragedija rano jutros potresla Krajinu: Automobil sletio u rijeku Unu, smrtno stradala dva nogometaša

Published On 12. November 2023. | By saliha | Vijesti

Rano jutros se u Bosanskoj Otoci desila teška saobraćajna nesreća.

Automobil je sletio s ceste i završio rijeci u Uni. U automobilu je bilo pet osoba, a dvije su smrtno stradale.

O tragediji su se oglasili na Facebook stranci GO SDP Bosanska Krupa.

“Dragi prijatelji, večeras se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i sletjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vađenju olupine i tijela stradalih.

“Stradalim neka je veliki rahmet a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaze. Žalost velika”, navodi se.

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *