ŽENE, OBRATITE PAŽNJU Muškarci koji varaju ovo poklanjaju i suprugama i ljubavnicama: Prodavačica ih raskrinkala

Published On 28. November 2023. | By saliha | Magazin

“Da mi je bivši poklonio dar namijenjen njegovoj ljubavnici, shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera”, jedan je komentar

Prodavačica Šenon Hil (Shannon Hill), koja radi u „Chanelu“, na društvenoj mreži TikTok često dijeli zanimljive detalje i iskustva iz svog rada, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

Ispričala je kako je s 19 godina počela da radi u prodavnici luksuzne robe, pa tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je da prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke o svim prethodnim kupovinama u kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, a potom njihovi partneri biraju poklone na osnovu te liste.

Zatim je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu i dodala je da je razlog za to sasvim jasan, piše „Krstarica“.

– Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da žene shvate da varaju – kazala je Hil.

Prodavačica je u snimku u nastavku otkrila o kojem parfemu je riječ…

– “Kako je slatko kada muž kupi svojoj ženi ne jedan, već dva parfema”, “Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice“, “Da mi je bivši poklonio dar namijenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera” – samo su neki od komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *