NESTALO LICE Policijske jedinice, spasilačke službe i građani i dalje intenzivno tragaju za nestalim Dragom Tanaskovićem

Published On 31. March 2024. | By saliha | Vijesti

Brojne policijske jedinice, spasilačke službe i građani Čajniča i Foče i dalje intenzivno tragaju za tridesetogodišnjim Dragom Tanaskovićem iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen 28. marta u 08.00 sati ujutro, javlja Radio Foča.

Pretražen je teren od Goražda do Foče duž rijeke Drine sa lijeve i desne obale, ali lice nije pronađeno. U potragu su uključeni pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS, Jedinice žandramerije PU Foča, policijski službenici Uprave, Civilna zaštita Foča, Spasilačka služba „Volf“, Planinarsko društvo iz Čajniča, te brojni građani Čajniča i Foče – potvrđeno je Radio Foči u Policijskoj upravi Foče.

Pretraga za nestalim Tanaskovićem vrši se i na rijeci Drini.

“U potrazi čamcima učestvuju SAJ, Žandarmerija i članovi Spasilačke službe „Volf“. Potragu otežava visok nivo vodostaja, ali se i dalje traga intenzivno – dodali su u Upravi.

Tanasković je 25. marta oko ponoći priveden u PU Foča zbog sumnje na krivično djelo iznuda u pokušaju i zadržan do 26. marta uveče kada je pušten u 20.45 časova.

“Nestalo lice je posljednji put viđeno uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji “Južni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26. marta 2024. godine oko 21.10 sati – saopćeno je ranije iz PU Foča.

Raport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *