5 znakova koji otkrivaju da vas muškarac beskrajno voli

Published On 16. November 2014. | By admin | Magazin

Kada govorimo o izražavanju emocija, muškarcima je to najteža stvar. Za razliku od zaljubljene žene koja o tome ne prestaje govoriti, on o istom ne prestaje razmišljati. Želite li saznati je li muškarac doista zaljubljen čitajte između redaka. Donosimo male, ali važne znakove koji otkrivaju da vas uistinu voli

Šalje luckaste poruke

Što banalnija poruka to su njegove emocije jače. Poruke poput fotografije simpatične životinje s citatom, nekog vica ili linka na neko članak koji zna da bi vas zanimao zapravo su znak da stalno misli na vas te kako vam želi pokazati da zna što volite i što vas zanima.Traži vaš modni savjet
U trenutku kada od vas zatraži savjet što će obući za neku priliku znajte da mu je stalo do vas. Muškarcima je takav potez vrlo privatan i intiman. Još ako vas zatraži da snjim odete u šoping, znajte da mu je stalo do vas te da vas želi u svom životu.

Zove vas bez posebnog razloga
Muškarac koristi telefon u tri situacije: zbog posla, zbog dogovora i da čuje nečiji glas. Ako mu niste kolegica ili pak nemate neki dogovoreni sastanak znajte da je riječ o ovom trećem. Ovo je znak da mu nedostajete te da jedva čeka da vas čuje i vidi.

Prijatelji ga ‘bockaju’ zbog vas
Kada slučajno u razgovoru ili preko telefona čujete kako ga prijatelji ‘podbadaju’ zbog vas znajte da je riječ o ljubavi. Muškarci međusobno ne vole dijeliti intimne trenutke, osim u dvije situacije – ako je riječ o neobaveznom seksu ili pak pravoj ljubavi. Ovo prvo ostaje u muškom krugu i ne izlazi iz njega, no ako ste se našli u njihovoj muškoj priči koja na šaljiv način dolazi do vas, znajte da se itekako hvali o vama.

Radi planove unaprijed
Ako vam, nakon zajedničkog popodneva predlaže druženje za sutra, prekosutra ili za vikend možete biti sigurni da je zaljubljen. Ovo je znak da uživa u vašem društvu te da jedva čeka sljedeću avanturu u kojoj ste samo vas dvoje.

zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *