HADŽIĆI: 100 RAZLOGA DA SE GLASA ZA BPS SEFER HALILOVIĆ

Published On 27. September 2018. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

 

U  punoj multimedijalnoj sali u Hadžićima večaras su predstavljeni kandidati za općine izbore.

Nadahnut  govor imao je ministar  za boračka pitanja KS Muharema Fišo,koji je u više navrata prekidan apaluzom.

Za njega  kažu da se pokazao kao najbolji ministar do sada.

APLAUZI  MINISTRI FIŠI

-Idemo u odlučan obračun sa korupcijom i organizovanim kriminalom.Opljačkane su  fabrike, uništili radna mjesta, mladi  odlaze iz zemlje…Moramo to zaustaviti,prekršitelje  poslati tamo gdje im je mjesto.Zajedno sa vama  idemo da promjenimo ovo stanje,  da nam bude bolje.Svaki glas je važan, bitan za bolji život, i zato izađimo na izbore, napravimo revoluciju….Stotinu je razloga, kako kazuje naš slogan, da se glasa za BPS Sefer Halilović, kazao je Fišo, nosilac liste za Predstavnički dom parlamenta Federacije BiH..

Predsjednik stanke Sefer Halilović obratio je prisutnim sa drugarice i drugovi.

Ovi što su uveli  naziv gospoda, napravili su toliko razlike da je danas sve više siromašnih,obespravljenih radnika, uništenih fabrika…Pitamo se ko je sada na vlasti.

Ovi što četiri godine vladaju kao da nisu bili u vlasti,  ponovo upućuju  ista obećanja, radićemo na poboljšanju života, graditi autoputeve, fabrike… Za protekle četiri godine ništa nisu učinili.To su isto govorili i obećavali 2014. godine.Šta su radili proteklih godina ? Kao i danas obećavali  su  nove autoputeve, fabrike… Sada kopaju ulice, pred izbore mašine rade noć i dan , da ljudima ponovo zamažu oči…

Ova zemlje bila je i biće za sve nas, bez obzira kako se ko zove, rekao je između ostalog predsjednik strnke koji je nosilac liste za Predstavnički dom Skuštine BiH.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *