HADŽIĆI Veliko interesovanje za skup Nezavisnog bloka :Vratiti dostojanstvo svakom građaninu

Published On 30. September 2018. | By saliha | Aktuelnosti, Vijesti

 

Multimedijalan sala u Hadžićima bila je premala da primi sve prisutne koji su željeli prisustvovati pedizbornom skupu stranke Nezavisnog bloka, na kojoj je govorio i predsjednik  Senad Šepić.

-Mi želimo zemlju za sve nas, a poslije izbora vratiti dostojanstvo svakom građaninu.Danas su oni obespravljeni, vlada korupcija, sve je veća pljačka  državne imovine. Državne institucije pretvorile su se u stranačke organe vlasti i  nakon izbora to moramo promjeniti, naglasio je Šepić.

Predstavljeni su kandidati za kantonalni, federalni i državni parlament, i svi diskunati su istakli da će žrtvovati sebe  za dobrobit naroda, i da nakon izbora više ništa  neće biti isto.

-Da bi to postigli moramo sve mobilizirati da  izađu na izbore, glasaju za promjene.Idemo u odlučan obračun sa korupcijom i orgnizovanim kriminalom.Moramo se boriti za našu djecu  da nam ne idu iz zemlje.Moramo spasiti BiH, naglasio je Salko Sokolović.

Na listama je veliki broj kandidata sa područja općine Hadžići.

-Zajedno  idemo da promjenimo ovo stanje, da nam bude bolje.Na prvom mjestu je borba protiv korupcije, oganizovanog kriminala, i  da se borimo za prava svakog građanina, istakao  je Admir Mujanović, naglasivši da mu je drago što ovom skupu prisustvuju i građani drugih nacionalnosti.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *